2017-2018 YEDEK ÖĞRENCİ KAYDI

Asil öğrenci kayıtları tamamlanmış olup kayıt hakkı kazanan yedek adaylar şu şekildedir:

KAMU :  Ebru SAĞIROĞLU

KAMU :  Cihat Batuhan ATEŞ

Aday kayıt tarihleri 14-17 Ağustos 2017 olup, bu süreçte öğrenim ücretininin birinci taksidinin aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yatırılarak dekontun formasyon@duzce.edu.tr adresine gönderilmesi veya ilgili tarihlerde aslının teslim edilmesi gerekmektedir (Eğitim Fakültesi 102 nolu oda). Mail yoluyla gönderilen dekontların asılları 09 Eylül 2017 tarihinde dersler başladığında elden teslim edilebilir.

Atılan maillerde başlığa TC, AD SOYAD, BAŞVURULAN PROGRAM ADI yazılmalıdır. Ayrıca dekontunuzu da aynı şekilde isimlendiriniz. Aslını 17 Ağustos'a kadar teslim ettiğiniz dekontları mail ile göndermenize gerek yoktur. Mail yoluyla gönderilen dekontlar için "Dekontunuz alınmıştır" yanıtını almazsanız 3-4 saat sonra tekrar gönderiniz.

Örneğin: 1234567890, ABC XYZ, KAMU

Ücretle ilgili açıklama:

Öğrenim ücretinin I. taksitinin (1027 TL) ödendiğine dair banka dekontu (Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti toplam 2054 TL olup, ödeme kolaylığı açısından iki eşit taksitte ödenecektir [İkinci taksit, ikinci dönem başlamadan ödenecek ve ilgili duyuru yapılacaktır]).

T.C. Halkbank Düzce Şubesi Düzce Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

IBAN NO: TR 70 0001 2009 3270 0044 0000 01 hesabına, başvuranın Adı Soyadı ve TC Numarası ile birlikte,

2017-18 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı I. Dönem Ders Ücreti” şeklinde açıklama belirtilerek ödenecektir).

• Kayıtta öğrencinin isminin bulunduğu dekont isteneceğinden,  para yatırma işleminde mutlaka dekont alınabilen işlem yapılmalı,  kayıt ücreti bankamatiklerden kesinlikle yatırılmamalıdır.
  • Kesin kayıt yaptırdıktan sonra herhangi bir sebeple kaydını sildiren öğrencilerin yatırdıkları öğrenim kayıt ücretleri kesinlikle iade edilmeyecektir.