GRUP LİSTELERİ-Güncellenmiştir

06 Eyl

Değerli Öğrencilerimiz,

Bazı alanlarda birleştirme yapılarak, bazı alanlarda ise doğrudan gruplar oluşturulmuştur.

Seçmeli derslerde ise, formda da belirtildiği üzere, imkanlar dahilinde talepler dikkate alınmaya çalışılarak bir dağılım yapılmış ve seçmeli ders grupları oluşturulmuştur. Seçmeli derslerde, farklı gruplardaki öğrenciler birbirleriyle karıştığı için son iki saatin seçmeli derse ayrılması kararlaştırılmıştır.

1,2,3,4,5,6,7,8,9 nolu gruplar normal gruplar olup 4 dersinizi (Öğretim İlke ve Yön., Eğitim B. G., Eğitim Psk. ve Öğretim tek. ve M.T., yani ilk 10 saat) bu gruplar halinde işleyeceksiniz. Seçmeli derslerde (yani son iki saat olan Program Geliştirme, Türk Eğitim Sis. ve O.Y., Öğretmenlik Meslek Etiği ile Bireyselleştirilmiş Öğretim), gruplar karıştığından yeniden düzenleme yapılarak Grup A, B, C, D, E, F, G, H, I şeklinde sınıflandırılmıştır. Her iki sınıflandırmada da hangi grupta olduğunuzu öğrenin. Seçmeli dersin yapılacağı son iki saatte (son ders) öğrenciler programda belirtilen sınıflara geçiş yapacaklardır.

Grup listeleri için TIKLAYINIZ.

(Açılan excel sayfasında alttaki sekmelerden diğer sayfalara geçerek kendi grubunuzu bulabilirsiniz.)