2018-2019 Akademik Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Sonuçları ve Kesin Kayıtlar

10 Eyl

2018-2019 akademik yılı itibariyle mezuniyet aşamasında olan öğrenciler ile mezunlara yönelik üniversitemizde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Sonuçlarına Göre 12-17 EYLÜL 2018 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde kesin kayıtla başvuru alınacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların ilgili tarihlerde formasyon eğitim harç ücretini (1027 TL) aşağıda belirtilen banka hesabına yatırması gerekmektedir.

Kayıtlar D.Ü. Eğitim Fakültesi Kat:3 Formasyon Birim Sekreterliğinde alınacaktır.

 ÖNEMLİ NOTLAR;

Ön başvurular sonunda hangi alanlara öğrenci alınacağı ve ne kadar kontenjan verileceği,   İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen mevcudu ve Fakültemizin akademik alt yapısı çerçevesinde değerlendirilmiştir.

MEB Talim ve Terbiye Kurulunun belirlemiş olduğu atama ve ders okutması esaslarında yer alan Öğretmenlik Alanları dışında kalan alanlara öğrenci kabul edilmemiştir.

Kesin kayıt sırasında istenen bilgi ve belgelerin eksik ve/veya hatalı olması durumunda başvurular geçersiz olup sorumluluk başvuru yapan adaya ait olacaktır.

İSTENEN BELGELER;

  1. Ön Kayıt Başvuru Formu

    ( Başvuru Formu Erişim Adresi: http://formasyon.duzce.edu.tr/OgrenciBasvuru.aspx )

  2. 4. Sınıflar için Öğrencisi Öğrenci Belgesi( E-Devletten alınan belgeler kabul edilecektir.),
  3. Mezunlar için Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Fotokopi getirecek adaylar belgelerin aslını yanlarında getirmek zorundadırlar. E-Devletten alınan mezuniyet belgeleri kabul edilecektir.),
  4. Onaylı Not Döküm Belgesi (Transkript),
  5. İki Adet vesikalık fotoğraf (Arkasına Adı-Soyadı  ve TC Kimlik No yazılmalıdır),
  6. Kimlik Belgesi Fotokopisi;
  • Nüfus cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportunun aslı,
  • Nüfus cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport dışında; Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kartlar, Pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı
  • Bunların dışında; Sürücü belgesi, Meslek kimlik kartları vb. diğer tüm belgeler geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.
  1. Harç Ücreti Dekontu
  2. Seçmeli Ders Formu ( Form için TIKLAYINIZ ).

FORMASYON SERTİFİKA EĞİTİMİ HARÇ ÜCRETİ İÇİN BANKA BİLGİLERİ;

HALK BANKASI

İBAN: TR590001200932700044000005

Alıcı Bilgisi: Düzce Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Açıklama: Adı - Soyadı 2018-2019 Güz Formasyon Eğitimi Harç Ücreti 1. Taksit

Örnek Açıklama: Şura VURAL 2018-2019 Güz Formasyon Eğitimi Harç Ücreti 1. Taksit

NOT 1: Taksitler herhangi bir bankanın herhangi bir şubesinden veya internet bankacılığı üzerinden yukarıda belirtilen IBAN numaralı Halk Bankası - Düzce Şubesi hesabına yatırılacaktır.

 

NOT 2: Harç ücreti yatırma esnasında AÇIKLAMA kısmına yukarda belirtildiği gibi istenen bilgileri yazınız. Boş bırakmayınız.

 

NOT 2: Öğrenim ücretinin ikinci taksiti (1.027 TL) yatırılma zamanı için dersler başladıktan sonra ayrıca duyuru yapılacaktır.

Ayrıca merak ettiğiniz tüm sorular için sitemizde sıksa sorulan sorular alanını inceleyebilirsiniz. ( ErişimAdresi: http://formasyon.duzce.edu.tr/SikcaSorulanSorular.aspx   )

Vekalet Formu için TIKLAYINIZ.

Duyuru metni için TIKLAYINIZ.

ÖN KAYIT BAŞVURU SONUÇLARI VE KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR/KAZANAMAYANLAR.

Başarılar Dileriz.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birim Koordinatörlüğü