PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

20 Tem

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU İLANI

 

YENİ! ÖN KAYIT BAŞVURULARI 31 TEMMUZ-07 AĞUSTOS TARİHLERİNDE MESAİ GÜNLERİNDE 09.00-12.00 / 13.00-17.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. KAYIT YERİ: DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A BLOK A203 NOLU DERSLİK.

(Tüm belgeleri şeffaf bir dosya içerisinde ilanda belirtilen sırayla getirmeniz yeterli olacaktır. Fakültede çıktı alma veya fotokopi hizmeti yoktur. Bu işlerinizi Merkez Kütüphane'deki kırtasiyeden halledebilirsiniz.)

(Transkript belgesinde not ortalamanızın olduğu yere, geçtiğiniz derslere ait AKTS toplamlarını kurşun kalemle not ediniz.)

(4. SINIFLAR İÇİN İlanda belirtilen mezun durumunda olma şartı : Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği de baz alınarak; ortalaması 2.25 ve üzerinde olan öğrenciler için 136 AKTS'yi, ortalaması 2.25 altında olan öğrenciler için 156 AKTS'yi tamamlamış olması kriter olarak belirlenmiştir. Yaz okuluna gittiğini belgeleyen öğrencilerin, yaz okulundan sonra bu kredileri tamamlama ihtimalleri varsa gerekli belgelerle ön başvuru yapabilirler. Ancak başvuruların değerlendirilebilmesi için, en geç 16 Ağustos'a kadar yaz okulu notları dahil edilmiş güncel transkriptlerin verilmesi gerekir. Bu başvuruyla kayıt hakkı kazananların 17 Ağustos'ta dekontu teslim etmeleri/mail atmaları gerekir.)

(Belgelerin aslı ile birlikte fotokopileri getirildiğinde, "aslı gibidir" onayı kayıt esnasında vurulmaktadır.)

(Diğer üniversitelerin formasyon programında bir dönemini tamamlamış olan öğrenciler normal kayıt sürecine ve ücretine tabi olup bu süreçte kayıt başvurusunda bulunabilirler. Derslerin başladığı hafta muafiyet başvuruları alınacak olup başarıyla tamamlanmış dersler için muafiyet talebinde bulunabilirsiniz.)

 

2017-2018 Öğretim yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programı başvuruları 31 Temmuz 2017 tarihinde başlayacaktır.               Düzce Üniversitesi Senatosu kararıyla öğrenci kontenjanı 800 olarak belirlenmiştir. Programa ilişkin açıklamalar detaylı olarak aşağıdaki bağlantıda belirtilmiştir. 

LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDA BULUNAN DUYURU METNİNDEKİ AÇIKLAMALARI DİKKATLİCE OKUYUNUZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARA İLİŞKİN DETAYLAR DUYURU METNİNDE MEVCUTTUR. 

AYRICA SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS) MENÜSÜNÜ DE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

DUYURU METNİNDE VE "SIKÇA SORULAN SORULAR" KISMINDA CEVABINI BULAMADIĞINIZ SORULARINIZI  formasyon@duzce.edu.tr   e-posta ADRESİNE YÖNELTİNİZ.

PROGRAMLA İLGİLİ KONULARDA FAKÜLTE TELEFONUNU GEREKSİZ YERE MEŞGUL ETMEYİNİZ. 

 

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru ve Kayıt Duyurusu ile ilgili detayları görmek için

TIKLAYINIZ.

(Dikkat: Dekont haricindeki tüm belgeler programa başvuru sırasında istenmektedir.)

Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

YÖK’ün 100’lük sistemde not dönüşüm tablosu için TIKLAYINIZ.

Seçmeli Ders Talep Formu için TIKLAYINIZ.

Vekalet Formu için TIKLAYINIZ.