PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRENCİ ALIM İLANI (2.DUYURU)

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN İLANI

2017-2018 Öğretim yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programı ek kontenjan başvuruları 17 Ağustos 2017 tarihinde başlayacaktır (21 Ağustos Pazartesi günü saat 17.30'a kadar başvuru yapılabilir.). Birinci alımda eksik olan kontenjanlar için 450 öğrenci alımı daha yapılacak olup yedek kayıtlar haricinde öğrenci alım ilanına çıkılmayacaktır.

Daha önceden online olması öngörülen ek kontenjan başvurularının yine birinci alımdaki kayıtlarda olduğu gibi şahsen veya vekaleten yapılmasına karar verilmiştir. Online başvuru alınmayacaktır.

Programa ilişkin açıklamalar detaylı olarak aşağıdaki bağlantıda belirtilmiştir.

LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDA BULUNAN DUYURU METNİNDEKİ AÇIKLAMALARI DİKKATLİCE OKUYUNUZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARA İLİŞKİN DETAYLAR DUYURU METNİNDE MEVCUTTUR.

AYRICA SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS) MENÜSÜNÜ DE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

DUYURU METNİNDE VE "SIKÇA SORULAN SORULAR" KISMINDA CEVABINI BULAMADIĞINIZ SORULARINIZI  formasyon@duzce.edu.tr   e-posta ADRESİNE YÖNELTİNİZ.

PROGRAMLA İLGİLİ KONULARDA FAKÜLTE TELEFONUNU GEREKSİZ YERE MEŞGUL ETMEYİNİZ.

(Transkript belgesinde not ortalamanızın olduğu yere, geçtiğiniz derslere ait AKTS toplamlarını kurşun kalemle not ediniz.)

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru ve Kayıt Duyurusu ile ilgili detayları görmek için

TIKLAYINIZ

NOT: KAYITLAR DEKANLIK KATINDAKİ (3. KAT) FORMASYON BÜROSUNDA (ODA NO: 302) YAPILACAKTIR.

(Dikkat: Dekont haricindeki tüm belgeler programa başvuru sırasında istenmektedir.)

Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

YÖK’ün 100’lük sistemde not dönüşüm tablosu için TIKLAYINIZ.

Seçmeli Ders Talep Formu için TIKLAYINIZ.

Vekalet Formu için TIKLAYINIZ.