2018-2019 Akademik Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru Ve Ön Kayıt İlanı

2018-2019 akademik yılı itibariyle mezuniyet aşamasında olan öğrenciler ile mezunlara yönelik üniversitemizde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için 6-16 Ağustos 2018 tarihleri arasında ön kayıtla başvuru alınacaktır.

Ön kayıt işlemleri ve sürecin yürütülmesine ilişkin açıklamalar Öğrenci Alım Koşulları bağlantısında belirtilmiştir.

ÖNEMLİ NOTLAR;

Ön başvurular sonunda hangi alanlara öğrenci alınacağı ve ne kadar kontenjan verileceği,   İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen mevcudu ve Fakültemizin akademik alt yapısı çerçevesinde değerlendirilecektir.

MEB Talim ve Terbiye Kurulunun belirlemiş olduğu atama ve ders okutması esaslarında yer alan Öğretmenlik Alanlarına başvuru sayısı 4 (dört)'ün altında olması halinde o alan açılmayacaktır.

AKTS bilgisi girilirken FF veya FD olan derslerin AKTS'si Toplam AKTS'den çıkartılıp girilmesi gerekmektedir.

Başvuru sırasında istenen bilgilerin eksik ve/veya hatalı olması durumunda başvurular kabul edilmeyecektir.

Öğrenci Alım Koşulları için TIKLAYINIZ.

YÖK’ün 100’lük sistemde not dönüşüm tablosu için TIKLAYINIZ.

Ön Kayıt İçin erişim adresi: