ALTTAN DERS ALMA

BİR YA DA BİRDEN FAZLA DERSTEN BAŞARISIZ OLANLARIN KAYIT YENİLEMESİ

2016-2017 Öğretim Yılı’nda pedagojik formasyon programına kayıtlı olup herhangi bir ya da daha fazla dersten başarısız olan kursiyerlerin ders kaydı yapabilmeleri için  29 Ağustos 2017 tarihine kadar aşağıdaki dilekçeyle birlikte ders ücretine ilişkin dekontu formasyon bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar sadece ilk dönem derslerine (Öğretim İlke ve Yöntemleri, Eğitim Bilimine Giriş, Eğitim Psikolojisi, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı, Eğitimde Program Geliştirme) ilişkin başvurular alınacaktır.

Derslere ilişkin kayıt yenileme ücretleri aşağıdaki dilekçede yer almakta olup, ilgili tutarı belirtilen banka hesabına şu açıklamaları dikkate alarak yatırınız. Birden fazla ders için tüm ders isimlerini yazınız:

Ad-Soyad, TC numarası, ALTTAN ….. (Ders ismi yazılacak)

Örneğin;   Ahmet ABCD, 123456789, ALTTAN EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ

Ücretin yatırılacağı banka hesabı:

T.C. Halkbank Düzce Şubesi

Düzce Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

IBAN NO: TR 70 0001 2009 3270 0044 0000 01

Ekteki dilekçeyi doldurarak almak istediğiniz ve ücretini yatırdığınız dersi/dersleri tabloda işaretleyiniz.

Dilekçe için TIKLAYINIZ.

Uyarılar:

*Önceki dönemlerde devamsızlıktan dolayı başarısız sayılan öğrencilerin bu dönemlerde ilgili derslere devam etme zorunluluğu vardır.

*Başarısız olunan ancak derse devam şartlarını yerine getiren öğrenciler için uygulaması olmayan derslerde derse devam zorunluluğu bulunmamaktadır. Sadece dersin sınavlarına katılması yeterlidir.

*Öğretmenlik Uygulaması, Özel Öğretim Yöntemleri ve Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı derslerinden başarısız olan öğrencilerin bu derslere devam etme zorunluluğu vardır.

*Ücret yatırmayan öğrenciler derse kayıtlı sayılamayacağından derslerin dönem içi sınavlarına ve tek/çift ders sınavlarına giremeyeceklerdir.

*Seçmeli ders alacak öğrencilerin Seçmeli Ders Formu'nun 1.Yarıyılında sunulan derslerden tercih yaparak dilekçeye eklemeleri gerekmektedir.