PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM ÜCRETİ HAKKINDA

07 Ara

Merhabalar Sevgili Öğrenciler,

01.01.2018-19.01.2018 Ocak 2018 tarihleri arasından Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı öğrenim ücretini ikinci taksitinin  (1027 TL) aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yatırılarak dekontun formasyon@duzce.edu.tr adresine gönderilmesi veya ilgili tarihlerde aslının teslim edilmesi gerekmektedir (Eğitim Fakültesi Formasyon Sekreterliği). Mail yoluyla gönderilen dekontların asılları 10 Şubat 2018 tarihinde dersler başladığında elden teslim edilebilir.

Atılan maillerde başlığa;

TC, AD SOYAD, GRUP ve BÖLÜM yazılmalıdır.  Ayrıca dekontunuzu da aynı şekilde isimlendiriniz. Aslını 19 Ocak'a kadar teslim ettiğiniz dekontları mail ile göndermenize gerek yoktur. Mail yoluyla gönderilen dekontlar için "Dekontunuz alınmıştır" yanıtını almazsanız 3-4 saat sonra tekrar gönderiniz.

Örneğin: 1234567890, Abc XYZ, GRUP-1 MATEMATİK

Ücretle ilgili açıklama:

T.C. Halkbank Düzce Şubesi Düzce Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

IBAN NO: TR 70 0001 2009 3270 0044 0000 01 hesabına, başvuranın Adı Soyadı ve TC Numarası ile birlikte,

“2017-18 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2. Dönem Ders Ücreti” şeklinde açıklama belirtilerek ödenecektir.

Öğrencinin isminin bulunduğu dekont isteneceğinden,  para yatırma işleminde mutlaka dekont alınabilen işlem yapılmalı,  ücret bankamatiklerden kesinlikle yatırılmamalıdır.

Herhangi bir sebeple kaydını sildiren öğrencilerin yatırdıkları öğrenim kayıt ücretleri kesinlikle iade edilmeyecektir.