FORMASYON MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

25 Oca

Fakültemiz formasyon birimine yapılan muafiyet başvuruları değerlendirilmiş olup Ek-4 nolu çizelgede değerlendirme sonuçları yer almaktadır. Ayrıca daha önceki başvurularda muaf sayılanların halihazırda çalıştıklarını gösteren belgeleri yeniden ibraz etmeleri gerekmektedir. Bu bağlamda isimleri Ek-4'te belirtilen öğrencilerin okullarından ilk dönem sonuna kadar çalışmayı sürdürdüklerini gösteren belgeyi veya SGK dökümlerini (e-devlet çıktısı da olur) fakültemiz formasyon birimine 30 Ocak 2017 mesai bitimine kadar elden, bir başkası ile, kargo yoluyla veya e-mail ile ulaştırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde muafiyetleri iptal edilecek olup uygulama okullarına isimleri bildirilecektir.

Yazışma Adresi: Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok Formasyon Birimi

e-mail: formasyon@duzce.edu.tr

Not: Kurumlardan alınacak belgelerin onaysız olması durumunda belge geçerli sayılmayacaktır.

EK-4 NOLU ÇİZELGE